Olivia Newton-John overleden

Toen de Brits-Australische actrice en zangeres stierf was ze omringd door haar familie en vrienden. Ze is overleden aan de gevolgen van borstkanker.


Estos Gifs De John Travolta Estan Rompiendo El Internet Memes Risa Mejores Memes

Dat heeft de familie van de actrice bekendgemaakt in een statement.

. Olivia Newton-John overleden Zangeres en actrice Olivia Newton-John wereldberoemd dankzij de film Grease is gisteren overleden. De actrice met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook. De vrouw die de harten van zovelen stal met haar rol als Sandy in de musical Grease is gisteren op 73-jarige leeftijd overleden.

Haar man John Easterling maakte het nieuws bekend op. In 1992 kampte Newton-John ook al eens met die ziekte. Newton-John raakte in 1978 wereldwijd bekend met haar rol van Sandy in de musical Grease.

Olivia Newton-John is vredig overleden op haar Ranch in Zuid-Californië omringd door familie en vrienden. De in het Verenigd Koninkrijk geboren Brits-Australische zangeres en actrice Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De geliefde actrice had al twee keer eerder kanker gehad maar ze verloor haar derde strijd tegen de ziekte.

Actrice Olivia Newton-John overleed op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. In 2013 werd ze behandeld voor een tumor in haar schouder. Ze is 73 jaar geworden en leed al jarenlang aan kanker.

ANP in Entertainment 8 augustus 2022 - 2156. LOS ANGELES ANP - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. Ze speelde aan de zijde van John Travolta en verschillende duetten uit de film werden wereldhits.

Newton-John vocht al dertig jaar tegen borstkanker. Ze werd 73 jaar oud. Haar duet met John Travolta in de film Youre the One That I Want.

Olivia Newton-John onze geliefde Sandy uit Grease is overleden op 73-jarige leeftijd. Ze was vooral bekend van haar rol als Sandy in de film Grease. Olivia Newton John is overleden op 73-jarige leeftijd in haar huis in Zuid-Californië.

Ze speelde aan de zijde van John Travolta en verschillende duetten uit de film werden wereldhits. Na tweede eerdere gevechten met kanker verloor ze haar derde strijd tegen de ziekte. De Australische actrice en zangeres Olivia Newton-John is op 73-jarige leeftijd overleden.

Zangeres en actrice Olivia Newton-John is op 73-jarige leeftijd overleden. De Brits-Australische actrice en zangeres overleed op 73-jarige leeftijd in haar woning in Californië in het bijzijn van haar. Dat laat haar echtgenoot John Easterling weten.

Ze zal voor altijd herinnerd worden voor haar rol aan de zijde van hartenbreker en bad boy Danny gespeeld. Olivia Newton John is overleden op 73-jarige leeftijd in haar huis in Zuid-Californië. Ze overleed vanmorgen lokale tijd in haar woning in Californië in het bijzijn van haar familie en vrienden.

We vragen iedereen om de. De iconische actrice Olivia Newton-John is niet meer. Olivia Newton John is overleden op 73-jarige leeftijd in haar huis in Zuid-Californië.

Wouter Drummen 9 augustus 2022 1359 in Algemeen De Australische actrice en zangeres Olivia Newton-John voornamelijk bekend van de iconische Grease-film is op 73-jarige leeftijd aan kanker overleden. Dat is via haar officiële Instagrampagina bekendgemaakt. Ze is 73 jaar geworden en leed al jarenlang aan kanker.

Zangeres en actrice Olivia Newton-John is overleden in California. Geplaatst op 9 augustus 2022 1110 Grease ster Olivia Newton-John is op 73-jarige leeftijd overleden. Newton-John werd wereldbekend door haar rol in de filmmusical Grease in 1978.

Olivia Newton-John die vooral bekend is voor haar rol als Sandy in Grease is overleden. Maandag 8 augustus 2022 Het laatste nieuws het eerst op NUnl Zangeres en Grease-actrice Olivia Newton-John 73 overleden 08 aug 2022 om 2141 0 reacties De Brits-Australische zangeres en actrice Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. Newton-John overleed in het bijzijn van familie en vrienden in haar huis in Californië zo laat.

Jong en oud eert haar nu. Zangeres en actrice Olivia Newton-John is overleden in California. Olivia Newton-John 73 is vanochtend vredig overleden op haar boerderij in Californië omringd door familie en vrienden schreven zij.

Actrice Olivia Newton-John overleed op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Newton-John werd wereldbekend door haar rol in de filmmusical Grease in 1978. 9 augustus 2022.

Sandy uit Grease is niet meer. Sandra Cardoen Rik Arnoudt. Ze zal voor altijd.

Olivia Newton-John 73 is vanochtend vredig overleden op haar boerderij in Californië omringd door familie en vrienden viel er te. De actrice vocht al enkele jaren tegen borstkanker maar heeft die strijd nu verloren. Toen Olivia stierf was ze omringd door haar familie.

Toen de Brits-Australische actrice en zangeres stierf was. Newton-John onder meer bekend van de musicalfilm Grease leed al langere tijd aan borstkanker. In Australië is ontzet gereageerd op de dood van Olivia Newton-John.

In het bijzijn van vrienden en familie sliep ze vredig in op haar ranch in Californië meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.


Shocking Blue With Leo Van De Ketterij R


Pin Page


Olivia Newton John John Travolta Grease グリース 1978


Olivia Newton John John Travolta Grease グリース 1978


Jerney Earth And Fire Rock Album Covers Album Covers Progressive Rock


Shocking Blue Perfectly Shocking Shocking Blue Rock Album Covers Mighty Joe


Earth And Fire Andromeda Girl At Discogs Rock Album Covers Earth Album Covers


Olivia Newton John Don T Cry For Me Argentina


Zanger George Michael 53 Overleden George Michael Zangers Muziek


Stem Bor De Wolf Overleden Historiek


Pin Op Gouwe Ouwe Muziek


Anne Baxter Columbo

Comments

Popular posts from this blog

resepi makanan bayi 10 hingga 12 bulan

nama bahagian basikal

makanan sedap putrajaya